10. januar 2021

Kjøpsbetingelser

Kvalitetsgaranti

Hos oss og våre underleverandører får du utskrifter i topp kvalitet, om du velger våre mest eksklusive utførelser eller om du ønsker en enklere produksjon. Vi lever av, og ikke minst, for fornøyde kunder. Så vi gjør det vi kan for at akkurat du skal bli en av våre fornøyde kunder og gode ambassadører.
[Les mer om kvalitetsgaranti]

Angrerett

Alle våre bilder blir laget på bestilling og ditt unike bilde er trykket for akkurat deg. Derfor gjelder ikke 14 dagers åpen angrerett som man er vant til på nett.
[Les mer om Angrerett]

Reklamasjon – produksjonsfeil

Som et varig produkt som er ment til å vare mer enn 2 år, er reklamasjonstiden på veggbilder 5 år. Selv om den absolutte fristen er to eller fem år, må du reklamere innen rimelig tid fra du oppdaget mangelen. Hvis ikke, kan du miste kravet ditt mot selger.
[Les mer om Reklamasjon]

Transportskader

Vår underleverandør av print garanterer at bildet blir levert skadefritt frem til du har fått det utlevert. Hvis det er skader på bildet, send bilder av skader/feil og beskriv de kort til epost salg@garagecollection.no, så trykker vi nytt bilde.
[Les mer om Transportskader]

Levering og leveringstid

Levering: Frakt belastes mottager av våre produkter, hvis ikke annet er avtalt. Vår underleverandør av ferdigproduserte bilder, Foto Import AS, bruker leveringstjenester fra Postnord (Tollpost) / DPD / MyPack for utsendinger når ikke annet er avtalt på forhånd. Normal leveringstid er 5–9 arbeidsdager.
[Les mer om Levering og leveringstid ]

Leveringstid: I de fleste tilfeller vil de få sendt ut varene samme dag eller dagen etter at de har mottatt ordren fra oss. Hvis vi er utsolgt eller du bestiller varer som vi normalt ikke har på lager vil du få beskjed om forventet leveringstid på ordren.

Betaling og priser

Alle våre produkter forhånds betales gjennom vår nettbutikkløsning levert fra tredje part.

Hvis det skulle skje feilprising i vår nettbutikken, vil vi ikke sende ut varen til en høyere pris, vi forbeholder oss retten til å kansellere din ordre. Vi tar forbehold om feil og gjør oppmerksom på at Mrlyder AS sitt ansvar for bestillingen er begrenset til bestillingens kostnad (det du har betalt for varen).

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la ut et bilde til 150,- istedenfor 1500,-, må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger.

Brukstillatelse

Alle våre bilder kan ikke endres eller bearbeides uten samtykke fra fotografen. Ved bruk, endring eller bearbeiding av bilder uten tillatelse fra fotografen, plikter kunden å betale en erstatning tilsvarende det økonomiske tapet fotografen har lidt, med påslag av 100 %. Bildene kan benyttes på den måte og til det formål som er spesifisert i kjøpet. All annen bruk krever tillatelse fra fotografen. Bildene kan ikke videreselges, lånes ut eller lisensieres til tredjepart uten tillatelse fra fotografen. Fotografens navn skal oppgis ved all offentlig bruk av bildene, jfr. åndsverklovens § 43 a og § 3. Ved manglende kreditering plikter kunden å betale erstatning med minimum kr. 2.500,-, eks. mva.

Alle våre bilder er unike

Alle våre bilder er unike og det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt.