18. april 2024

Velkommen til bilklubben Street Crew Norway

Vår Garage Collection fotograf Obelix reiste en tur til Bodø og fikk treffe medlemmer av Street Crew Norway.  Street Crew er en landsdekkende bilklubb med hovedsete i Bodø.  Klubben har i dag ca. 100 medlemmer.  Felles for alle medlemmene er interessen for bil, men også det sosiale og inkluderende miljøet. Medlemmene viser til ett stort spekter av ulike biler, her finner du alt fra Volvo 240, Maclaren, veteranbiler og mye mer.

Her er noen bilder som vår fotograf Obelix fikk tatt under besøket:

Search

Street Crew Norway

Street Crew arrangerer bil og motortreff rundt om i landet. Her inviterer de andre bilklubber til og stille ut sammen med dem. De har også som mål til å stille opp på biltreff som de selv blir invitert til, slik at de får vist frem deres egne biler. Samtidig får de promotert deres egen klubb og kan rekruttere nye medlemmer.

Klubbens medlemmer har også noen høyt premierte biler. Når de er på biltreff rundt om i landet, så blir klubben godt representert. De inviterer også sine samarbeidspartnere til å holde stand på treffene, slik at de kan få muligheten til å promotere seg selv. Her får de vist fram sine produkter og komme i kontakt med publikum.

De har også startet deres eget rallyteam (Team Street Crew Norway) der flere av deres medlemmer skal være med og kjøre eurorally i år 2021.
Mange av medlemmene deltok også på et rullende bilparade tog på nasjonaldagen i Bodø i år. Dette ønsker bilklubben å gjøre til en fast årlig tradisjon.

Nulltoleranse i klubben

Street Crew har nulltoleranse på uaktsomt kjøring, som for eksempel børning. Kjøring av bil i ruset tilstand og alt annet innenfor rusmidler.  Dette er noe de tar stor avstand fra og ser veldig alvorlig på.

De har også nulltoleranse på mobbing innad i klubben, og mobbing av andres biler godtas ikke. Grunnen for dette er at enkelte medlemmer som ikke råd til å kjøpe seg en dyr bil. Bil og styling er en kostbar utgift, derfor er det samholdet og interessen som står i hovedfokus. 

Dette er en gjeng som også samles i helgene for å ha det sosialt sammen. Her blir de bedre kjent med hverandre og praten stort sett om den store felles bilhobbyen. De er en godt sammen sveiset gjeng, som stiller opp for hverandre om man trenger hjelp med bilen sin.

Bli medlem

  • Vi søker deg som er over gjennomsnittet interessert i bil, og har bil som sin store lidenskap og hobby.
  • Du må ha noe å vise til for oss i Street Crew Norway, og du må kunne representere klubben i ditt nærmiljø, samt være et godt forbilde for Street Crew Norway.
  • Bilen din kan gjerne være i original tilstand eller gjort modifikasjoner med, men bilen må fremstå hel, pen og helhetlig gjennomført.
  • Vi søker også biler som er sjeldne, spesielle og / eller godt anerkjent i bilmiljø.
  • Drifting / stance og showbiler, skiller seg ut fra mengden, har motor å skryte av, bra utseende, er en kjent gatebil, raggarbiler eller litt av alt.
  • Amcar og veteranbiler er også velkommen til å søke medlemskap hos oss.

De er stadig i vekst og ønsker nye medlemmer som har bil som sin store lidenskap og hobby. Her oppfordrer spesielt jenter til og søke medlemskap hos dem.

Søk medlemskap her.

Noen av deres samarbeidspartnere

SS Tuning, Sulland BMW Bodø, Sulland Audi/Skoda, Tuningservice Bodø, Autoparts Bodø, Centrum bil, Bodø Bilpleie, Beckmaister (Bodø), Mekonomen (Bodø), dtk biltuning, RDesign (foliering), Arbeidslys.no, STREET PERFOMANSE, Ditec.shop, 59North Wheels Norge, Poodcustom, Norgesdel, Bilradiospesialisten, veng.no, AT profilering, Profilgenser.no, BCB Motorsenter, scandicshine, Bilpleiegrosissten.

Alle deres samarbeidspartnere gir medlemmer rabatterte priser imot at medlemskort, klubbmerke på bilen og klubbklær kan fremvises.

Aktuelle linker

Hjemmeside: www.street-crew-norway.com
Facebook: www.facebook.com/Street-Crew-Norway-2348847205395689/
Instagram: www.instagram.com/street_crew_norway

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.