25. januar 2021

Levering og leveringstid

Frakt og levering:

Frakt belastes mottager av våre produkter, hvis ikke annet er avtalt. Vår leverandør av ferdigproduserte bilder, Foto Import AS, bruker leveringstjenester fra Postnord (Tollpost) / DPD / MyPack for utsendinger når ikke annet er avtalt på forhånd.

Minimumsfrakt er kr 300,- inkl mva.

De reelle fraktkostnadene dekkes normalt av kunden. Vi vil gi beskjed til kunden når frakten overskrider kr 300.- og venter med utsendelse til kunden har godtatt den reelle fraktkostnaden.

Leveringstid: 5 – 9 arbeidsdager.

Normal produksjonstid er 5–9 arbeidsdager. Vi sender ordrene ut til vår leverandør 1-2 dager etter mottatt ordre. Vanlig leveringstid fra vår leverandør er 3-5 dager og avhenger helt av hvor du er i landet. I de fleste tilfeller vil leverandøren få sendt ut varene samme dag eller dagen etter at de har mottatt ordren fra oss. Hvis leverandøren er utsolgt eller mangler varer for produksjon, vil du få beskjed om forventet leveringstid på epost fra oss.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen. Gi en melding når du bestiller om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet dit ut raskere.