13. juni 2024

1951 Chevrolet pickup fra vakre bondelandet

Det er utrolig hva vi i Garage Collection kommer over på en eksklusiv MC Donald restaurant utenfor Oslo. Dette var en 1951 Chevrolet pickup som alle gjestene pratet om og tittet på. Pickupen var bare utrolig linjelekker, stilfull og pen å se på.

Dette er en Chevrolet pickup fra 1951 som ble kjøpt inn til Norge av en bonde i Lier, før den kom innom en annen bonde. Den ble så brukt som en firmabil i en blomsterforretning. Resten av historien om bilen er litt diffus. Den ble så hentet på Sunndalsøra av han som har bygget den opp til det den er i dag. Dagens entusiast eier har bilen i dag som kosebil, og for oss som fotografer var dette en meget velstelt og vedlikeholdt pickup, som bare var fantastisk å få tatt bilder av. Vi takker for muligheten og kommer gjerne innom ved en annen anledning for flere bilder.

Om Pickupen

Denne 1951 Chevrolet pickup har en kraftig 350 Ramjet motor med sirka 350hk. Den har et TH200r4 gir, samt en Ford 9 tommer bakaksel. Felgene er på 15 tommer og er en ren kopi av felger til Chevrolet 1936. Dekkene er foran 225/75R15 og bak 235/75R15. Ramma er blitt forsterket med kryss og er boxet. Det er en TCI forstilling og skivebremser foran og tromler bak. Den nydelige sofaen er en tredje seterad fra en nyere Suburban med integrerte sikkerhetsbelter. De svarte dashbord instrumenter er fra Classic instruments. Rattet er på 15 tommer og er en kopi fra 1955 Chevrolet. Tiltrattstamme er fra Ididit.

Search

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.