4. oktober 2023
Bil

Hvem har ikke drømt om en Lamborghini?

Vi i Garasje Collection fikk møte en meget entusiastisk bileier av en hvit Lamborghini Gallardoen. Å kunne oppleve slik kunst på fire hjul er noe spesielt hver gang, og vi må innrømme at å høre og se kunst er en glede hver gang. Bildene er tatt på vår sommer fototrip til Fredriksten festning i Halden i sommer.

Som den stolte eier av bilen , sitter jeg her med et stort smil😁. Takk for arbeidet og tiden dere har brukt på bilen min. Utrolig fine bilder.

Garage Collection team takker for muligheten til å ta bilder.

TEKST FRA EIER: Dette er en Lamborghini Gallardo 2009 modell. Har en 5,2 liters V10 på 560 Hk. Gjør 0- 100 på ca 3.5 sek og toppfart 325 km/t. Bilen har firehjulstrekk, kreftene blir fordelt med 30% forran og 70% bak. Den har lift på framaksel som heiser den ca 50mm. Bilen er 4300mm. Lang. 1900mm. Brei. 1165 mm. Høy og veier 1500 kg.

Search

lambo #lamborghinigallardo #lamborghininorge #lamborghiniofficial #lamborghinidreams #lamborghiniclub #lamborghinisupercar #lamborghinieurope #lamborghinieuropa #supercar #hypercar #supercars #bullcar #classiccar #italy #italia #italiancars #italiandesign #dreamcar #v10power #v10italia #lamborghinigalardo #halden #haldenfesting #knahalden #bil #superbil #bilutstillig #amcarhalden @mrlydershots @obelix.barbala

Obelix Barbala

Obelix har drevet med fotografering siden 2002. De siste årene har han spesialisert seg på lysmaling av biler og motorsykler. Obelix er en erfaren mc fører og kjører til daglig stor kranbil i Trondheim.

Vis alle innlegg av Obelix Barbala →