16. juli 2024
Bil

Hvem har ikke drømt om en Lamborghini?

Vi i Garasje Collection fikk møte en meget entusiastisk bileier av en hvit Lamborghini Gallardoen. Å kunne oppleve slik kunst på fire hjul er noe spesielt hver gang, og vi må innrømme at å høre og se kunst er en glede hver gang. Bildene er tatt på vår sommer fototrip til Fredriksten festning i Halden i sommer.

Som den stolte eier av bilen , sitter jeg her med et stort smil😁. Takk for arbeidet og tiden dere har brukt på bilen min. Utrolig fine bilder.

Garage Collection team takker for muligheten til å ta bilder.

TEKST FRA EIER: Dette er en Lamborghini Gallardo 2009 modell. Har en 5,2 liters V10 på 560 Hk. Gjør 0- 100 på ca 3.5 sek og toppfart 325 km/t. Bilen har firehjulstrekk, kreftene blir fordelt med 30% forran og 70% bak. Den har lift på framaksel som heiser den ca 50mm. Bilen er 4300mm. Lang. 1900mm. Brei. 1165 mm. Høy og veier 1500 kg.

Search

lambo #lamborghinigallardo #lamborghininorge #lamborghiniofficial #lamborghinidreams #lamborghiniclub #lamborghinisupercar #lamborghinieurope #lamborghinieuropa #supercar #hypercar #supercars #bullcar #classiccar #italy #italia #italiancars #italiandesign #dreamcar #v10power #v10italia #lamborghinigalardo #halden #haldenfesting #knahalden #bil #superbil #bilutstillig #amcarhalden @mrlydershots @obelix.barbala

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.