19. april 2024
MC

Back to Basic – BMW R 18 – 2020 modell

Lørdag 19. september 2020 var dagen da BMW R 18 motorsykkelen ble offisielt ble avduket i Trondheim hos BMW forhandler MC Tuning AS. R18 Sykkelen har fått en oppgradert motor siden 1920 tallet og blitt på hele 1802cc på 91hk og ett dreiemoment på hårreisende 150nm. Sykkelen kommer med 1800cc motor slik som Honda sin Goldwing og den kan også leveres med revers. Sykkelen gir herlig 1920 talls følelse og er mye mer «ren«.

Sykkelen har et nøkkelhull og det er til tank lokket, resten er den keyless. Nesten alle kabler og ledninger er skjult, kun kablene ned til fremre kalipper er synlig. Men den har åpen drivaksling slik at du ser mer mekanikk og får mer ett estetisk utseende for de som liker slikt. Når vi er inne på gjennomtenkt design, har nøkkelen fått utseende til tanken. Den har til og med fått samme pinstripes som tanken.

Vi i Garage Collection takker MC tuning AS for mulighet til å ta bilder, omvisning i deres flotte lokaler, og ikke minst framvisning av denne vakre motorsykkelen. Vi ønsker dere lykke til med salget.

BMWs motorsykkelhistorie begynte i 1921 da selskapet begynte å produsere motorer for andre selskaper. I 1922 slo de seg sammen med Bayerische Flugzeugwerke. I 1923 var ting i gang med BMW R32, BMWs egne motorsykler, solgt under merkevaren BMW Motorrad. Den ble drevet av en flat-twin-motor (også kalt en «boxer-twin» -motor). Det som var spesielt og er det fortsatt er at de tviholder på bokser motor følelsene enda, noen hater det mens andre elsker den. Produksjonen av motorsykler med flat-twin motorer fortsetter den dag i dag, men BMW har også produsert mange modeller med andre typer motorer. I 2019 ble ble det mer enn antydet at BMW ville komme med en sykkel som hedret R serien både hva gjelder motor og design.

Search

Aktuelle linker:
www.bmwmotorcycles.com/en/models/heritage/r18.html
www.bike.no/nyheter/bmw-r18-offisielt-lansert/

MC Tuning AS er i Trondheim og er forhandler av BMW MC og kjøreutstyr, Rukka, Schuberth, Ssena, Metzeler, Wunderlich, Kappa, Givi, Hepco&becker, Puig, Akrapovic, Mivv, Optimate og Forcefield. De er godkjent service-punkt for Triumph.

Facebook: Link
Hjemmeside: Link
Instagram: Link

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.