13. juni 2024
MC

En gjennomført Trøndersk Yamaha CafeRacer

Dette byggverket startet sitt liv som en Yamaha FZS600 Fazer fra 2002, og var i utgangspunktet en enkel pen motorsykkel, men denne eieren ville noe annerledes. Sykkelen ble strippet ned til kun motor, hjul og ramme. Alt elektrisk ble flyttet fra under sete til under bensintanken, for å få en enklere utseende der alt er åpent under setet. Ikke ble det bare en enklere utseende, men ett mye penere og ryddig utseende.

Tekst og Foto: Obelix Barbala

Videre er ramma kortet inn under setet. Det ble bygget nytt sete med nytt skinntrekk, med farger og sømmer som matcher tanken. Dette ble gjort for å få en gjennomført sykkel fra fordekket til bak dekket. Tank, vindskjerm og fram skjermen er lakkert i tre farger med marakas brun som hovedfarge, og perlemorhvite striper for og ta igjen sømmen på salen, samt en mørk svart/gråtone farge for å få sykkelen til og skille seg ut i mengden. Byggeren har fått polert alle bolter for å få sykkelen enda mer gjennomført og pen. Det er montert to runde lykter med gultonet glass vertikalt i front, bare for at ingen andre gjør det, som eieren sier.

Inspirasjonen var å hente fram noe i denne sykkelen, som ingen andre har gjort før, samt at det samtidig skulle se stilrent og tøft ut.

Sykkelen fikk store deler av sommeren i Trondheim sammen sin bygger, og den er nå solgt til en ny eier, som vi håper får mange glade timer på landevegen med den. Men kjenner vi byggeren riktig, så ligger nok nye tegninger på pulten for neste ide allerede, og vi vil nok se mere trille ut av garasjen i tiden framover.

Search

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.