19. april 2024
MC

En meget ombygget Softail Custom Harley 89 modell

Denne Harleyen var opprinnelig en Softail Custom 89 modell. Den var så uheldig å bli påkjørt i 2015, og har siden blitt bygget opp igjen av dagens eier, med god hjelp fra en kamerat i hans garasje som et vinterprosjekt. Han hadde skjermer og tank liggende fra en tidligere sykkel, som dessverre ble stjålet. Han er veldig glad i farger på motorsykkel, så valget var ikke vanskelig. Denne fargen kom som Custom farge fra Harley på Softail i 1995.

Dagens sykkel ble bygget om tilnærmet en Heritage, da dette er hans favoritt Harley. Delene passer jo om hverandre, stort sett. Soloride med buttrail medvirker til en klassisk stil. Setet skal customiseres litt mer til kommende vinter.

Det har etter hvert blitt 52 eikers FatSpoke, og Cobra longshots, noe som kler sykkelen veldig godt. Det er også byttet en del pakninger og deler i motor, pluss byttet til Mikuni 42 forgasser, og tilpasset med S&S cover på, hos Larsen Custom Bike Shop.

Dagens eier sier sykkelen fungerer helt suverent.

Vi takker for muligheten for å få tatt bilder og ønsker eier lykke til videre i ombyggingen.

Search

Høk MC treff – det er torsdager, det!

Bilder at ved Høk Kro som har Torsdagstreff hver torsdag fra snøen er vekk og gradene er på plussiden. Da er det fullt på parkeringsplassen deres. Motorsykler av alle slag og veteranbilen liker å vise seg frem på den dagen. De som kommer vet også at de serverer hjemmelaget duppe med flesk og pølser til hver torsdag (utenom helligdag). Enda en grunn til å dukke opp. Så til dere som ikke har vært der før så anbefaler vi dere å ta turen. Folk begynner å strømme til fra klokken 17:00-18:00 tiden og kan sitte der langt utover kvelden hvis stemningen er på gli.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.