13. juni 2024

Collection Garage ble med Alfa Romeo avdeling Trøndelag på 110 års luftetur

Onsdag 24. Juni 2020 var det nasjonal feiring av 110 års jubileum for grunnleggelse av Alfa Romeo som bilmerke. I den forbindelse ble Collection Garage med avdeling Trøndelag og Trønderske Alfister med ut på luftetur, noe vi sent kommer til å glemme. Med Henning Hofstad i spissen hadde klubben arrangert en liten tur fra Hell til Hommelvik via Selbu og selbuskogen for å feire denne anledningen.

I Trøndelag står Alfa Romeo sterkt, og det som er interessant er at det er ikke 50 av samme bilen, vel og merke er det noen som er samme modell men alle har sin egen lille «greie» som gjør at de er ikke likedanne. Alfa Romeo er enkel, enten så linker du den eller så liker du den ikke, Alfa har bestandig vært tuftet på design og ingeniør skap. Når du ser linjene på en klassisk Alfa Romeo, kan du si at du ser landskap med fjell og daler, for formene er liksom sammenhengende og gjennomtenkt.

Search

Klubb Alfa Romeo Norge – Avdeling Trøndelag

Lokalklubben i Trøndelag har medlemmer og biler fra de fleste distriktene. De arrangerer sammenkomster med servering og bilprat flere plasser i distriktet. Mange deltar også på nasjonale arrangementer. Intensjonen med klubben er å samle alle som eier eller er interessert i Alfa Romeo. Er du nyoppkjørt med en sliten bruks Alfa, eller en nyrestaurert perle så er du like velkommen. Essensen er bil interessen og samtidig å ha det sosialt.

Planer for sommeren 2020

I sommer skal klubben arrangere banedag på Verdal Motorsenter i juli, samt delta på Storsamlingen på Minnesund. I siste del av august har de Italiensk Dag på Vålerbanen.

Vil du melde deg inn i lokalklubben?
Innmeldingsskjema: http://www.klubbalfaromeo.no/medlemstilbud/melddeginn/
Kontaktpersoner: Henning E. HofstadRune Weie
Facebook: facebook.com/groups/1111652915545575 (medlemskap)

Klubb Alfa Romeo Norge

Klubbens offisielle navn er Klubb Alfa Romeo Norge. Den ble startet i 1982 og er en landsomfattende organisasjon. Nasjonalt er klubben ca 1000 medlemmer. Dette er klubben for deg som er glad i Alfa Romeo og alle som er interessert i Alfa Romeo kan bli medlem. Klubb Alfa Romeo Norge er landets desidert største italofile bilklubb.

Vil du melde deg inn i klubben?
Innmeldingsskjema: http://www.klubbalfaromeo.no/medlemstilbud/melddeginn/

Web: www.klubbalfaromeo.no
Facebook: facebook.com/klubbalfaromeonorge
Kalender: klubbalfaromeo.no/terminliste/kalender/
Epost: medlemskontakt@klubbalfaromeo.no

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.