16. juli 2024

Ride Trondheim inviterte til Banekjøring på Verdal Motorsenter 13. juni 2020

Vi husker hvor morsomt vi hadde det på fjorårets happening, og gjør det samme i år også! En hel dag på Verdal Motorsenter, for gateregistrerte motorsykler. Slik oppfordret Yamaha forhandler Ride Trondheim AS alle med motorsykkel, til å bli med på en dag med rustløsning og oppmykning, samt å få testet egne og sykkelens grenser under kontrollerte forhold.

Her ble det enkle kjøretekniske øvelser gjennomført av kjørelærer Stig P. Kartum fra Centrum Trafikkskole. Han var med som som instruktør i fjor og kjente banen og utfordringer som man kan få som kjører.

Search

Ride Trondheim AS

Ride Trondheim AS er forhandler av Yamaha motorsykkel og scooter i Trondheim. Vi tilbyr både nye og brukte sykler. Med sykler i øverste sikte og topp fokus på service – kombinert fører dette til en trygg og hyggelig handel! Vi er et fullsortiments Yamahasenter med stort utvalg, samt at vi har et autorisert verksted hvor vi gir service på alle våre produkter. Er du på jakt etter en ny eller brukt motorsykkel, så har vi alt fra scooter til tunge motorsykler fra Yamaha. På vårt godkjente MC verksted reparerer vi de fleste merkene.

Tlf.: 73 82 17 70
Adresse: Sorgenfriveien 14, 7031 Trondheim
E-post: post@yamahastoretrondheim.no
Web: yamahastoretrondheim.no
Facebook: facebook.com/RideTrondheim

Verdal Motorsenter er et senter der mange forskjellige motorsport grener forenes. – Drifting, Bilcross, MX, Sykkelløp/sykkeltrening, Rulleskitrening, ol. Verdal Motorsenter vil være en arena hvor man vil dyrke fellesskapet gjennom idrettsglede av ulike slag.

Verdal motorsenter

Tlf.: 941 31 119
Adresse: Kvernmoveien, 7660 Vuku
E-post: post@verdalmotorsenter.no
Web: verdalmotorsenter.no
Facebook: facebook.com/verdalmotorsenter

Centrum trafikkskole i Trondheim

Centrum trafikkskole ligger i Trondheim og tilbyr kvalitetsopplæring for motorsykkel og bil i klasse A2, A og B til konkurransedyktige priser. De har all obligatorisk opplæring, teori og praksis, samt gjennomgang og opplæring innenfor sikkerhetskontroll. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Tlf.: 73 82 17 70
Adresse: Prinsens gate 21, 7013 Trondheim
E-post: post@centrumtrafikkskole.com
Web: centrumtrafikkskole.com
Facebook: facebook.com/Centrum-trafikkskole-273525922665300/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.