25. mai 2024
MC

Ducati Monster 821 – 2016 modell

Monster 821 er den mellomstore versjonen av den nye generasjonen Monster 1200. Mer enn to tiår fra Monster første avduking, opprettholder Monster 821 den stilige karakteren som ble kjent av det originale konseptet. Monster bruker neste generasjons teknologier for å skape et forbedret forhold mellom rytter og motorsykkel, og gir en høy-adrenalinopplevelse mens du hele tiden beroliger med følelsen av fullstendig kontroll og ergonomisk integrasjon. Denne stilige blandingen av minimalisme og ytelse baner vei tilbake til den opprinnelige essensen av Monster-konseptet, der less-is-more og Made-in-Italy kombinerer for å skape en motorsykkelstil.

Tekst: Renate Olsen Foto: Obelix Barbala

Search

Ducati Monster er en muskelsykkel designet av Miguel Angel Galluzzi og produsert av Ducati i Bologna (Italia) siden 1993.’

Den essensielle modellen sport, det samme nye chassiset og muskuløse stylingen som Monster 1200 og er designet med premium-komponenter fullt integrert Ducatis nyeste teknologier. Drevet av Ducatis svært vellykkede 821 Testastretta 11 ° -motor, kombinerer det svært tilgjengelige Monster 112 hk og 65,9 ft-lb dreiemoment med en imponerende lett 179,5 kg (395,7 lb) totalpakke.

Høyspesifikke bremser, utmerket fjæring og stilig komponent smelter sammen med Ducatis beste, men ergonomiske. Tilbyr den italienske produsentens mest attraktive Monster-serie noensinne. Superkomfortabel og med en innovativ justerbar setehøyde, kombinerer modellen også 8-trinns trekkontroll, 3-nivå ABS og 3-nivå Ride-by-Wire i Ducatis brukervennlige, trykknappkjøringsmodus. Trellisrammen i Ducati Monster er en integrert del av motorsykkeldesignet, noe som tillater både estetisk appell og strukturell effektivitet.

Den britiske ukeavisen Motorcycle News kommenterte i desember 2016: «Monsteret har gått ned i folkeminne som» sykkelen som reddet Ducati «på grunn av sin popularitet og billige utviklingskostnader», og la til at cirka 300 000 hadde blitt produsert. 

Kilde: 
- www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2016/2016-Ducati-Monster-821 
- en.wikipedia.org/wiki/Ducati_Monster

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.